آ

  • آق خانی، محمدحسین تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]

ا

  • ابوالقاسمی نجف آبادی، رضا تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • احمدزاده، صفورا بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاین‌ها و واریته‌های گلرنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • اسمعیلی، محسن تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • اشتیاقی، محمد نقی اثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • اعلمی، مهران مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • افشاری جویباری، حسن امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • امیریوسفی، محمدرضا بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 5، شماره 2، 1388]

ب

  • بهزاد، خلیل بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • بیرقی طوسی، شهرام تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]

پ

  • پورمحمدی، کیانا مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]

ج

  • جعفرپور، سید علی مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • جعفری، سید مهدی بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]

ح

  • حامد موسویان، محمدتقی تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • حبیبی نجفی، محمدباقر استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]

د

  • داراب زاده، نازنین تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • ده بوره، راضیه تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • دهقان، افسانه تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته [دوره 5، شماره 1، 1388]

ر

ز

س

  • سالاری، امیر استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • سعیدی، قدرت الله بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاین‌ها و واریته‌های گلرنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]

ش

  • شاهدی، محمد مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • شهیدی، فخری تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • شهیدی نوقابی، مصطفی بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]

ص

  • صادقیان، علیرضا تأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • صادقی ماهونک، علیرضا مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • صداقت، ناصر تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده [دوره 5، شماره 1، 1388]

ض

  • ضیابخش دیلمی، مهسا تأثیر روش بسته بندی و دمای نگهداری بر خصوصیات شیمیایی و حسی بیسکویت فشرده [دوره 5، شماره 1، 1388]

ط

  • طباطبایی یزدی، فریده بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]

ع

  • علی پور، مریم بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • عمادی، باقر تعیین پارامترهای رسیدگی هلو با استفاده از امواج فراصوت [دوره 5، شماره 1، 1388]

ف

  • فرحناکی، عسگر امکان استفاده از نرم افزار فتوشاپ برای اندازه گیری رنگ مواد غذائی: بررسی تغییرات رنگ خرمای مضافتی بم در طی رساندن مصنوعی [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • فرهوش، رضا استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]

ک

  • کاشانی نژاد، مهدی بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • کدیور، مهدی بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاین‌ها و واریته‌های گلرنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]

گ

  • گرسیکا، الیزابت مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن [دوره 5، شماره 2، 1388]

ل

  • لئونارد، برایان مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن [دوره 5، شماره 2، 1388]

م

  • مجذوبی، مهسا تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • محبی، محبت بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه‌های عصبی مصنوعی [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • مرتضوی، سید علی تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • مرعشی، سید حسن استخراج عصاره هسته انگور با سیستم‌های مختلف حلال و ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی وآنتی رادیکالی آن [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • مسکوکی، عبدالمجید اثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • مسگریان، رضا تأثیر مواد شوینده شیمیایی – بیوشیمیایی روی بازیافت شار تراوه در غشاهای پلی سولفون مورد استفاده در اولترافیلتراسیون شیر [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • مظاهری طهرانی، مصطفی بررسی تصفیه آب حاصل از شستشوی گاز در لاور و پمپ های گاز CO2 کارخانه های قند با استفاده از شیر آهک [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • مقصودلو، یحیی بررسی اثر کاراگینان، دمای روغن و زمان سرخ کردن بر میزان جذب روغن در محصولات سرخ شده سیب زمینی [دوره 5، شماره 1، 1388]

  • مهدویان مهر، هادی بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ [دوره 5، شماره 2، 1388]

  • موسوی نسب، مرضیه تولید حشره کش زیستی توسط Bacillus thuringiensis از پساب کارخانه تولید نشاسته [دوره 5، شماره 1، 1388]

و

  • ولی پور مطلق، ناصر تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی [دوره 5، شماره 2، 1388]